Hakkie1, Rambi, Speedy73 bedankt!

Nieuws

wot_9.7_684x280

Hallo,

De laatste dagen zien we een verdriedubbeling van de website bezoekers. Wat is er aan de hand? Hakkie1 heeft inmiddels de clan verlaten en dit was het laatste stukje van de oorspronkelijke Dutchrangers oprichters. Namens de hele clan willen we Hakkie1, Rambi & Speedy73 bedanken voor het opzetten van een geweldige clan! De uren die jullie in onze clan hebben gestoken is van onschatbare waarde. Het stokje is inmiddels al geruime tijd doorgegeven en het gaat beter dan ooit met de clan. Jullie hebben altijd voet bij stuk gehouden en nooit afgeweken van jullie afspraken die gemaakt zijn. De ongeschreven wet we zullen geen Nederlandse clans aanvallen hebben jullie goed volgehouden! Dit is iets wat jullie dan ook enorm siert en het tonen van respect naar andere clans. De Nederlandse WOT Community is niet groot maar velen zullen Dutchrangers nog steeds zien als de basis van de Nederlandse Community. Zowel binnen en buiten de clan zullen jullie namen onthouden worden en nog lang over gesproken worden.

Marcel, Henk & Roy nogmaals bedankt!

Dutchrangers gaat door ditmaal zonder jullie.

Reageren kan hier