Hakkie1, Rambi, Speedy73 bedankt!

Nieuws

wot_9.7_684x280

Hallo,

De laatste dagen zien we een verdriedubbeling van de website bezoekers. Wat is er aan de hand? Hakkie1 heeft inmiddels de clan verlaten en dit was het laatste stukje van de oorspronkelijke Dutchrangers oprichters. Namens de hele clan willen we Hakkie1, Rambi & Speedy73 bedanken voor het opzetten van een geweldige clan! De uren die jullie in onze clan hebben gestoken is van onschatbare waarde. Het stokje is inmiddels al geruime tijd doorgegeven en het gaat beter dan ooit met de clan. Jullie hebben altijd voet bij stuk gehouden en nooit afgeweken van jullie afspraken die gemaakt zijn. De ongeschreven wet we zullen geen Nederlandse clans aanvallen hebben jullie goed volgehouden! Dit is iets wat jullie dan ook enorm siert en het tonen van respect naar andere clans. De Nederlandse WOT Community is niet groot maar velen zullen Dutchrangers nog steeds zien als de basis van de Nederlandse Community. Zowel binnen en buiten de clan zullen jullie namen onthouden worden en nog lang over gesproken worden.

Marcel, Henk & Roy nogmaals bedankt!

Dutchrangers gaat door ditmaal zonder jullie.

Reageren kan hier

Read More

Dutch Rangers nieuwe layout!

Nieuws

Bij een nieuwjaar hoort een nieuwe website en hier is die! We hebben de website geüpdatet met het nieuwste software en er een nieuwe frisse uitstraling over heen gegooid. In de loop van de tijd zullen er wat nieuwe functies zichtbaar worden voor iedereen. Hier zijn we nog hard mee aan het werk.

Tevens wensen wij iedereen van World of tanks een fijn 2015!

Read More

Aanwezigen Lanparty Dutchrangers bekend!

Nieuws

564834_384737088236467_1829304197_n

De aanwezigen op theReality Lanparty is bekend!

Op 18-19-20 Oktober is Dutchrangers vertegenwoordigd met de volgende spelers

Bozz “Jesper”
Deleohostem “David”
FiveFingerrDeathPunch “Justin”
Hakkie1 “Marcel”
McRockZ “Reinier”
mr_Laggy “Rik”
Oldwillow “Jeroen”
rambi “Henk”
Robosoldier “Ryan”
Skunkypants_NL  “J.P”
Speedy73 “Roy”
The_King “Ed”

Er zal tevens een twitch worden opgezet zodat alles is te volgen is voor de mensen thuis!

Read More

Welkom bij Dutch Rangers

Clan Nieuws, Nieuws

Welkom op de website Dutch Rangers.

Op deze website kun je zien wie of wat Dutch Rangers is. We hebben een groot Nederlandstalig forum wat niet alleen binnen Dutch Rangers goed gebruikt word maar ook voor niet leden erbuiten. We zijn hiermee 1 van de grootste Nederlandse wot clans

17167614af

 

Read More