Category Clan Nieuws

Dutchrangers come back!

Hey Toppers !

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen de Dutchrangers community. Na enkele maanden met lage activiteit heeft onze clan een impuls gekregen door de komst van –Bro en Hypno leden.

Rangr is weer ouderwets aanwezig op de global map en Rangx zal ook voorzichtig weer aan clanwars beginnen.

Met deze frisse wind hebben we het volste vertrouwen dat The Dutch Rangers zijn plek als beste Nederlandstalige clan weer terug zal verdienen

Lees meer

Dutchrangers Community update!

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen de Dutchrangers community. Het samenwerken van de 3 clans heeft zijn tol geëist en heeft geresulteerd dat RANG op 1 platform verder gaat en de community verlaat. Een prima keuze voor alle clans van de Dutchrangers community. We wensen iedereen waar zijn of haar huisje ook mag zijn een goede World of tanks toekomst!

 

Lees meer

2 jaar Dutchrangers!

Dutchrangers 2 jaar!

Morgen is het zover. Dan bestaat Dutchrangers alweer 2 jaar. Misschien voor sommige wel leuk om even terug te lezen hoe Dutchrangers eigenlijk opgericht is.

Alles hierover kan lezen op ons forum!

http://www.dutchrangers.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=490

Lees meer

Fijne kerst & goed uiteinde

Namens Dutchrangers iedereen een fijne kerst & een goed uiteinde! We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar!

Lees meer

Nieuwe forum!

Het grootste Nederlandstalige World of Tanks Forum word vernieuwd!
Helaas dient iedereen zich wel opnieuw te registeren en zijn alle forums topics verloren gegaan. We willen graag mee in de tijd en ons oude forum was helaas niet meer up to date.
We wensen jullie allemaal veel plezier met het nieuwe forum!

Lees meer

Lanparty The Reality 2015!

event_tr

 

Ook dit jaar is Dutchrangers weer present op 1 van de grootste lanparty’s van Nederland, The Reality. Binnenkort word de line-up bekend gemaakt welke spelers Dutchrangers gaan vertegenwoordigen. The Reality 2015 word gehouden op 25-26-27 september in assen!

Lees meer

Nieuwe website layout!

684x243_3

Zoals jullie kunnen zien heeft de website weer een frisse website layout gekregen! Het volgende project is het Forum. We zijn van plan deze grondig aan te pakken en desnoods een compleet nieuwe forum te lanceren. Hierover later meer nieuws!

Enjoy!

Lees meer

Top 150 Clans verwelkomt Dutch Rangers opnieuw!

wot_banner_militaryparade_ali_001_1

Toen een x aantal dagen Dutch Rangers 2.0 werd opgericht hebben de commanders en de leden van Dutch Rangers hun handen in 1 geslagen en dit werpt zijn vruchten af! De top 150 ranking verwelkomt Dutch Rangers opnieuw! Als Dutch Rangers deze status weet vast te houden zijn de schildjes weer terug bij de volgende XVM update!

http://wotclans.net/eu/showclansrating/

Reageer hier op het nieuwsbericht!

Lees meer

500 members op het forum!

dutchrangersforum

Het is ons een beetje ontschoten maar we hebben een mijlpaal bereikt op het forum! 500 mensen hebben zich geregistreerd bij ons op het forum. En dat is een uniek zeker binnen de nederlandse world of tanks scène. Om jullie een beeld te geven hoeveel mensen dagelijk bij ons op de website komen en op het forum hier een aantal feitjes!

Gemiddeld komen er op onze website 250 unieke bezoekers

Iedere dag komen er 150 bezoekers op ons forum.

Iedere dag loggen er 100 members in op het forum.

Er zijn in totaal 14552 berichten en 1360 onderwerpen dat komt neer op bijna 4 topics per dag! En z’n 50 reacties per dag!

Onze top poster momenteel is Aoudheu met 682 posts !

Reageer hier op het nieuws bericht!

 

Lees meer

68 dagen Clanwars ?

clanwars_new

Al 68 dagen staat [RANG] Dutch Rangers op de global map! We mogen dus wel spreken van een record! Hiervoor af gingen natuurlijk talloze battle’s met succes! Helaas ging deze roadtrip van Dutchrangers niet zonder slag of stoot, maar inmiddels staan we al 68 dagen op de clanwar map en de dagen tellen nog steeds door!

Mocht je [RANG] of [RANGR] willen joinen twijfel niet om een kijkje te nemen op ons forum! We hebben het grootste Nederlandse forum van World of Tanks of kom langs op ons Teamspeak!

Langste Nederlands talige clan op de globalmap

Lees meer